Jimbob Logo

Interim (online) Marketeer. 

Goede marketeers zijn anno 2022 zeldzaam. De vraag naar marketeers is groter dan het aanbod en er wordt aan alle kanten aan ze getrokken. Heb je eindelijk een ervaren marketeer gevonden? Dan blijven ze meestal zitten waar ze zitten. Kortom, jij hebt extra handjes nodig, maar ze zijn lastig te vinden. Gelukkig hebben wij de oplossing! Huur iemand op intermin basis in voor een aantal uren per week naar keuze. Gewoon vrijblijvend, no strings attached.

Benieuwd naar wat wij voor elkaar kunnen betekenen?

Concurrentieonderzoek

Achtergrond

De meeste bedrijven werken wel met externen. Je werkt met een vormgeefbureau, een websitepartij of je kent iemand die je voor een paar uurtjes per week helpt met nieuwsbrieven. Maar toch.. een bepaald gevoel bekruipt je. Je bedrijf groeit, het gaat wel oké en toch heb je dat onderbuikgevoel. Vaak is je onderbuikgevoel als ondernemer juist. Je bent niet meer vindbaar op bepaalde termen, je ziet – na een data-analyse – dat  wat cijfers teruglopen waar je voorgaande jaren of weken juist top op scoorde! En waardoor komt dat? Dat kan allerlei oorzaken hebben. Denk aan de juiste kennis, kunde en tools. Wat je dan doet, is een marketingbureau inhuren. Mijn advies; kijk wat een interimmer voor je kan betekenen. Zij krijgen en hebben na verloop van tijd veel meer feeling met jou en jouw bedrijf!

certificaat google

Oplossing

Uitbesteden, plannen maken, budget opstellen en gas geven.

Marketingplannen

(Online) Campagnes

Marketingacties

Bespaar tijd

De oplossing is simpel.

Zet een intermin marketeer aan het werk. Waarschijnlijk heb je wel gezien dat marketeers er in verschillende vormen en maten zijn. Zo heb je content marketeers die zich volledig richten op het creëren van content, maar heb je ook SEA/SEO-specialisten die zich volledig op (betaalde) vindbaarheid richten. Huur je Jimbob in? Dan laat je een generalist binnen. Zowel online als offline sterk.

What’s in it for me?

We hebben enkele voorbeelden op een rijtje voor je gezet. 

Content marketing

Marketing Management

Opzetten marketing afdeling

Marketingdata vertalen naar handvatten

Begeleiding/werving marketingstagiaires

Online vindbaarheid - Paid | Earned

Copywriting

E-mailmarketing

Marketing Automation

Ludieke marketingacties

Zoekwoordenonderzoek

Keyword gaps ten opzichte van concurrent

Concurrentieonderzoek op basis van SEO/SEA

Concurrentie onderzoek

Inregelen automatisering concurrentieonderzoek

Onderzoek of sales teruglopen door concurrentie

Wordpress beheer

Landingspagina's schrijven

Projectmanagement

En nog veel meer!

En nu met een klein beetje bewijskracht!

de Horboer

De Horboer

Jims Food

Jim’s Food

Solar Safety awards

Interviews Solar Safety Awards

emailmarketing

E-mailmarketing

Jimbob omega

Marketing acties en dergelijke!

En wat nu?

Neem gewoon eens contact op. We komen er samen echt wel uit. Marketing is echt ons ding. Online en offline, we draaien onze hand er niet voor om. Door jarenlange ervaring als (online) marketeer en commercieel controller is er meer dan voldoende bagage. Bel gewoon eens naar 06-57833136 of stuur vrijblijvend een mail naar koffie@jimbob.nl. Ik kom langs -no strings attached- en we kijken wat er mogelijk is.  Of neem nog een kijkje tussen alle cases!