Jimbob Logo

Coachview

Implementatie & inrichting. 

Een goed administratiepakket vinden voor cursussen is best lastig. Na een lange zoektocht en selectieprocedure kom je uit bij Coachview. Coachview is één van de beste cursusadministratie pakketten op de huidige markt. Echter vergt het expertise en tijd om het goed in te richten. Deze expertise en tijd hebben opleiders vaak niet in huis. Jimbob wel! 

Coachview implementatie

Achtergrond

Bijna elke (beginnende) opleider kent het wel; je houdt je cursusadministratie bij in Excel. Je hebt meer dan 1000 cursisten op jaarbasis, en je zit constant elke inschrijving over te  typen. Daarnaast maak je nog even je factuur in je boekhoudpakket en draai je de presentielijst uit op de dag van de cursus. Met een beetje mazzel vullen de cursisten ook nog de vragenlijst in (KTO) en weet jij waar je aan toe bent. Compleet onhandig, bijna nutteloos, als je het mij vraagt. Ik zal je een paar redenen geven. 1. Je bent in verschillende systemen je data aan het vastleggen. 2. Je doet alles handmatig. 3. Niks gaat automatisch want de systemen praten niet met elkaar. 4. Je hebt geen reëel beeld van wat je cursisten van je vinden omdat ze toch maar iets positiefs in vullen vanwege de docent. Wat denk je nu zelf als ik dit zo zeg?

Oplossing

Automatiseren, centreren, verbeteren, verminderen van de foutmarge en doorontwikkelen. 

Inschrijvingen automatiseren

Automatiseren van facturen

Verminder je foutmarge

Bespaar tijd

De oplossing is simpel.

Een cursusadministratiesysteem gaat je enorm veel tijd opleveren! Naast de tijdswinst door middel van automatiseringen verklein je ook je foutmarge omdat je gegevens van de cursist op één centrale plek is gedocumenteerd. Ook kunnen we Coachview gewoon koppelen aan je website. 

Dit klinkt allemaal erg mooi ofniet? Echter kost dit tijd. De inrichting van dit programma kan wel tot een dik jaar duren als je geen tijd hebt. Je hebt het namelijk niet zomaar onder de knie – en dan hebben we het nog niet over de actie templates op een juiste manier inregelen gehad en de gevreesde editor 3.0.

Waarom zou je dit in-house doen? Waarom huur je niet gewoon iemand in voor een schappelijk bedrag zodat je zelf geen omkijken hebt? We hebben dit traject al een paar keer meegemaakt en kunnen bijna alles automatiseren in Coachview, dus uiteindelijk gaat het enorm veel (tijds)winst opleveren. 

 

What’s in it for me?

We hebben het even op een rijtje gezet voor je wat we kunnen. 

Inschrijvingen automatiseren

Procesautomatisering

Automatiseren van facturen

Automatische opvolging herhalingstrajecten

Inregelen document-templates

Inregelen actie-templates

Inregelen KTO (klanttevredenheidsonderzoek)

Inregelen certificaten/Bewijs van deelname

Koppeling website (Vice versa Coachview)

Koppeling boekhoudpakket

Koppeling Mailchimp

Handleiding Coachview

Handjes om Coachview in te richten

En nog veel meer!

En wat nu?

Neem gewoon eens contact op. We komen er samen echt wel uit. Wij helpen je met jouw Coachview of ander cursusadministratie pakket. Door jarenlange ervaring in de opleidingenbranche weten wij echt wel wat we doen. Bel gewoon eens naar 06-57833136 of stuur vrijblijvend een mail naar koffie@jimbob.nl. Ik kom langs -no strings attached- en we kijken wat er mogelijk is.  Of neem nog een kijkje tussen alle cases!