Jimbob Logo

Debiteurenbeheer uitbesteden.

Heb je facturen liggen die je maar niet betaald krijgt? En ben je het zat om daar alsmaar achteraan te moeten gaan? Dan is het een goed idee om je debiteurenbeheer uit te besteden! Jimbob heeft ruime ervaring in debiteurenbeheer en helpt je graag om jouw facturen betaald te krijgen.

Openstaande facturen debiteurenbeheer

Voor wie is dit interessant?

Zelfstandige ondernemers

Mkb’ers

Eigenlijk alle b2b-ondernemers van Nederland!

Voordelen van uitbesteden

Je hoeft zelf geen lastige telefoontjes te plegen

Je bespaart veel tijd

De relatie met je klant komt niet onder druk te staan

Debiteurenbeheer via Jimbob. Waarom precies?

We weten hoe belangrijk het is om een sterke en gezonde relatie te hebben met je klant. Hoe vervelend is het dan dat onbetaalde facturen die relatie verstoren? Dit wil je het liefst voorkomen, maar je wil natuurlijk wel geld ontvangen voor het werk dat je doet. Daar komt Jimbob om de hoek kijken.

Als we aan de slag gaan met debiteurenbeheer, doen we dit altijd professioneel, en toch persoonlijk. Goed en persoonlijk contact via een derde partij zorgt ervoor dat de relatie met je klant niet onder druk komt te staan door late betalingen. Tegelijkertijd is er bij jou een beetje druk van de ketel, doordat je je niet bezig hoeft te houden met deze minder leuke kant van ondernemen.

Het inschakelen van een externe partij voor debiteurenbeheer klinkt misschien als een grote stap. Daarom doen we dit volledig vrijblijvend. We gaan voor jou proberen die factuur te innen. Lukt dit niet, betaal je ons ook niets. Daar gaan we natuurlijk niet vanuit, want Jimbob heeft al heel wat geïnde facturen op haar naam staan. We hebben al mogen werken voor verschillende partijen, zoals Vesting Finance en diverse pensioenfondsen.

Debiteurenbeheer uitbesteden? Zó gaan wij te werk.

Onderaan deze pagina vul jij jouw bedrijfsgegevens in. Met één druk op de knop upload je de factuur die je maar niet betaald krijgt. Binnen 24 uur* gaan wij voor je aan de slag en doen we een eerste bel- en mailpoging. Mochten we hierop geen reactie ontvangen, doen we nog een bel- en mailpoging nummer twee en drie. Vervolgens geven we een terugkoppeling aan jou; was het wel of geen succes?

Succes betekent dat de factuur is betaald! Jimbob heeft de betaling ontvangen en betaalt je binnen 3 werkdagen het factuurbedrag minus onze fee uit. Geen succes? Dan dragen we de onbetaalde factuur over aan de gerechtsdeurwaarder, mits je hier zelf mee akkoord gaat natuurlijk.

Voor debiteurenbeheer via Jimbob geldt altijd: no cure, no pay. Dus, waar wacht je nog op? Upload die factuur!

Wil je ons liever eerst spreken voor wij aan de slag gaan? Geef dit dan aan in het formulier of geef ons een belletje naar 06 – 57833136.

*Binnen 24 uur geldt uiteraard voor werkdagen. Vakanties uitgezonderd.

De kosten van debiteurenbeheer

Voor debiteurenbeheer vraagt Jimbob een fee. Het fijne hieraan is dat je alleen fee betaalt als je factuur ook daadwerkelijk is voldaan!

De fee bedraagt 5% van de factuurwaarde

Er geldt een minimumfee van € 5,-

Bijvoorbeeld: voor een geïnde factuur ter waarde van € 500,-, betaal je Jimbob een fee van € 25,-.

Heb je veel facturen? Dan is het % fee vanzelfsprekend bespreekbaar

Wil je debiteurenbeheer volledig uitbesteden? Dan bespreken we een maandelijkse fee op basis van het aantal facturen waar we achteraan bellen/mailen

Upload je factuur.