Jimbob Logo

De financiële jungle is een wildernis vol uitdagingen. Facturen die te laat betaald worden, waardoor je cashflow in de knoop raakt. Debiteurenbeheer is altijd tijdrovend als de klant niet betaald. Facturen die je zelf te laat betaald omdat je er eigenlijk geen tijd voor hebt, waardoor het naar een incassobureau gaat, en daar weer kosten aan zitten. Noem maar op! Mega-irritant kan die administratieve rompslomp zijn.

Maar wie heeft daar de tijd voor als je een bedrijf probeert te runnen? En dan hebben we het nog niet eens over de constante stroom van papierwerk en administratie die je van je echte werk houdt.

Het is alsof je een pad probeert te hakken door een dichte jungle met niets meer dan een bot mes. Maar wat als we je vertellen dat het niet zo hoeft te zijn? Wat als je een ervaren gids zou hebben die je door de financiële wildernis leidt?

Inboeken van Facturen

Facturen inboeken is een tijdrovende klus, vooral als je niet precies weet waar je op moet letten. Maar geen zorgen, Jimbob heeft hier erg veel ervaring mee. Wij zorgen ervoor dat je facturen correct en tijdig worden ingeboekt, zodat jij je kunt concentreren op je core business. En het mooiste? Wij werken met de systemen die jij al gebruikt. Geen gedoe met nieuwe software, gewoon inloggen en gaan. En als je wilt, houden we zelfs je facturenmailbox helemaal bij en boeken we alles netjes in. Hoe fijn is dat?

Inboeken van Facturen

Betalingen inboeken kan een hele klus zijn, vooral als je veel transacties hebt. Maar Jimbob maakt het makkelijk. Wij zorgen ervoor dat al je betalingen correct worden ingeboekt, zodat je altijd een duidelijk overzicht hebt van je financiële situatie. En omdat we met jouw systemen werken, hoef je je geen zorgen te maken over compatibiliteitsproblemen of extra kosten. Gewoon een naadloze, stressvrije ervaring.

Debiteurenbeheer uitbesteden

Als ondernemer is niets is vervelender dan achter klanten aan moeten gaan voor betalingen. Daarom neemt Jimbob ook je debiteurenbeheer over. Wij zorgen ervoor dat je klanten op tijd betalen, en als dat niet gebeurt, gaan we nog steeds ervoor zorgen dat de klant gaat betalen. Zo kunnen we eventueel regelingen afspreken en die monitoren zodat je uiteindelijk alsnog je geld ontvangt. Daarnaast, mocht het echt uit de hand lopen, ontzorgen we je ook in het incassotraject. Zo heb je geen slapeloze nachten hoe je het allemaal moet gaan regelen, want dat doen wij voor jou!

Daarnaast zorgen wij voor de DSO-rapportages en houden alles nauwlettend in de gaten. Zo kun jij je concentreren op wat echt belangrijk is: je bedrijf laten groeien. Oftewel, debiteurenbeheer uitbesteden is misschien wel één van de beste keuzes die je kan maken.

Interim Financial Control

Heb je een tijdelijke behoefte aan extra financiële expertise? Of het nu gaat om een specifiek project, een tijdelijke vervanging of een piek in de werklast, Jimbob staat voor je klaar met interim financial control. Onze experts kunnen naadloos in je team integreren en je helpen met alles, van budgettering, administratieve werkzaamheden, forecasting tot risicobeheer en compliance. En het beste? We werken met jouw systemen en processen, dus er is geen leercurve of aanpassingsperiode. Daarnaast hoef je dus ook geen nieuwe systemen en abonnementen aan te schaffen. We springen er gewoon in en gaan aan de slag. Met Jimbob aan je zijde, kun je er zeker van zijn dat je financiën in goede handen zijn, hoe groot of klein je behoefte ook is.

Om een lang verhaal kort te maken.

Bij Jimbob geloven we dat financieel beheer eenvoudig en stressvrij moet zijn. Met onze hulp kun je je concentreren op wat echt belangrijk is: je bedrijf laten groeien. Dus waar wacht je nog op? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Jimbob jouw leven makkelijker kan maken. 

Neem contact op via koffie@jimbob.nl of bel even naar 06-57833136.