Jimbob Logo

Neem contact met ons op.

Wil je weten wat Jimbob voor jou kan betekenen? We drinken graag een kop koffie met je, digitaal of op locatie. Dan maken we kennis en als het goed voelt, bespreken we ook direct de mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact op en laat je bedrijf groeien!

Contactgegevens

Bel of whatsapp naar: 0657833136
Mail naar: koffie@jimbob.nl
Bekijk LinkedIn: Jim van Mechelen

Adresgegevens

Bezoekadres op afspraak:
Molenstraat 14a
4033 AV, Lienden

Bedrijfsgegevens

Of laat direct een bericht achter.

Veelgestelde vragen.

Bekijk hier de vragen die vaak aan ons worden gesteld. Staat hij er niet tussen? Neem dan even contact op!

Wat kost hulp van Jimbob?

Dit ligt aan de diensten die je afneemt. Soms werken we op projectbasis, waarbij je van tevoren een overzichtelijke offerte ontvangt. Soms werken we op interim basis, waarbij we wel een vast uurtarief hanteren. Dit uurtarief bedraagt € 65,- excl. btw. Als we bij je op locatie werken, komt hier nog een onkostenvergoeding bij. Denk aan de kilometers of eventuele parkeerkosten. 

Welke werkwijze hanteert Jimbob?

Zoals we hierboven benoemden werken we soms op projectbasis, soms op interim basis. Voor de marketingwerkzaamheden komt het vaker voor dat we op basis van een project werken. Dan geldt er een afgesproken prijs, bijvoorbeeld voor websitebouw of SEO-werkzaamheden. Als het gaat om finance en control, bespreken we van tevoren de klus en maken we een berekening van het benodigde aantal uren. Bekijk onze werkwijze

Kan ik jou op locatie bezoeken?

Dat kan zeker! Ons bezoekadres is de Molenstraat 14a in Lienden. Op Google kom je dan iets anders tegen, namelijk Horren Industrie Nederland. Geen zorgen, ons kantoor zit hier inpandig. Je bent dus aan het juiste adres! Natuurlijk willen we jou ook opzoeken op locatie. Laat ons vooral weten wat je voorkeur heeft.